Şefkatle Tasarla Projesi/Design With Compassion

Şefkatle Tasarla Projesi/Design With  Compassion

Okulumuz öğrencileri ile Özel eğitim sınıf öğretmeni Hülya Bulut Duran rehberliğinde etwining Şefkatle Tasarla projesi yürütülmektedir. 3aylık bir süreyi kapsayan bu projede öğrencilerimize '' sevgi,merhamet,iyilik,koruma...'' duygularını aşılayıp, çevresel duyarsızlığa dikkat çekmeyi amaçlıyoruz. Küçük yaşta merhamet duygusunu geliştirip, karşılıksız iyilik yapmayı ve aynı zamanda tasarım ve hayal gücünü geliştirmeyi amaçladık. Bu proje kapsamında Kepez Hayvanat bahçesine gezi düzenlendi. Atık malzemelerden kuş evi ve kediler için barınak yapıldı. Kuşlar için yemlikler hazırlanıp ağaçlara asıldı.Kedi barınağı bahçeye koyuldu ,hayvan dostlarımıza su ve mama bırakıldı.Öğrencilerimize sorumluk ve sevgi değeri verildi.

07-12-201907-12-2019

Yayın: 07.12.2019 - Güncelleme: 13.01.2023 10:43 - Görüntülenme: 663