OKULUMUZUN TARİHÇESİ

27 şubat 1989 yılında 18 derslikli olarak eğitim öğretime açılan okulumuza daha sonra derslik yetersizliğinden dolayı 1993 yılında  12 derslikli ek bina yapılmıştır.Ancak zemin probleminden dolayı 1999 yılında keşif istenmiş  2003 yılında keşif yapılarak Bayındırlık ve İskan Bakanlığı ile Akdeniz Üniversitesinin incelemeleri sonucunda tehlike arz ettiği belirlenmiş ve 2003 yılında binalar yıkılmıştır.Yerine her türlü eğitim ve öğretim için donanımlı alt yapısı ve fiziki ortamı eğitim öğretim için uygun olan yeni binamız yapılmıştır.Yeni binamızda eğitim öğretim  17 Ekim 2005 yılında başlamıştır.

OKULUMUZUN  BUGÜNÜ

Okul dört katlı olup, üç katında lavabo ve tuvaletleri mevcuttur. Ayrıca bir Müdür odası, iki Müdür Yardımcısı Odası,  bir Öğretmenler Odası, iki Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Odası, bir Özel Eğitim Sınıfı, bir destek eğitim odası,bir Hizmetli Odası, bir Memur Odası, bir ,  bir Kantin, bir Kütüphane,  bir  Fen ve Teknoloji Laboratuarı, bir toplantı odası,bir okul Aile Birliği odası,  bir dil laboratuvarı ve 27 adet derslik mevcuttur. Okulumuzda ilkokullarda normal öğretim,anasınıflarında  ikili öğretim yapılmaktadır. Binanın her katında yangın musluğu ve yangın muhbir sistemi mevcuttur , 400 metrekarelik çok amaçlı bir salon ve  asansör bulunmaktadır. Her sınıfın kablolu TV ve internet bağlantısı vardır. Binanın ısıtma sistemi klimadır. Okulumuz  bir Müdür , iki Müdür Yardımcısı,     4  Ana Sınıfı öğretmeni,4 Özel Eğitim sınıf  öğrtemeni ,20 Sınıf Öğretmeni, 2 İngilizce Branş Öğretmeni, 2  Rehber Öğretmen, 1 Memur, 3 hizmetli,,1 Güvenlik görevlisi ile eğitim öğretime devam etmektedir. 900   metrekare bina oturumu,  4015  metrekare bina çevresinde, oyun alanı ve bahçe olarak kullanılmaktadır.

Yayın: 05.12.2012 - Güncelleme: 01.02.2023 12:06 - Görüntülenme: 4234