OKULDA EKOLOJİK DUYARLILIK EĞİTİMİ

Okulumuzda görev yapan okul öncesi öğretmeni Bade KOCAOĞLU'nun 2019-2020 eğitim öğretim yılında yürütmüş olduğu ve pandemi sürecinde öğrencileriyle uzaktan eğitim yoluyla devam ettiği "Okulda Ekolojik Duyarlılık Eğitimi" etwinning projesi başarılı bir şekilde tamamlanarak kalite etiketi ile ödüllendirilmiştir. 2020-2021 eğitim öğretim yılında aynı proje Erasmus projesine dönüştürülerek devam etmektedir.

Okulda Ekolojik Duyarlılık Eğitimi Erasmus Projesi 2020-2021 eğitim öğretim yılında 10 Türk, 1 Sırbistan, 3 Romanya, 1 Kuzey Makedonya ve 1 kişi Bulgaristan'dan olmak üzere 17 ortakla yürütülmektedir. Bu projeyle çocukların geri dönüşüm ve sıfır atık bilinci kazanmaları, çevreye karşı sorumluluk alarak ve doğa sevgisini pekiştirerek doğaya ve doğada yaşayan canlılara karşı duygusal bağlarını güçlendirmeleri ve çevre bilinci kazanmaları amaçlanan hedefler arasındadır.

Yayın: 18.12.2020 - Güncelleme: 01.02.2023 12:26 - Görüntülenme: 444