Okul Öncesi Dönemde Ekolojik Duyarlılık Projesi

Okul öncesi sınıf öğretmeni Bade Kocaoğlu etwinning projesi yürütmektedir. Ekoloji :Dünyadaki tüm canlıların birbirleri ve çevreleri ile olan bilim ilişkilerini inceleyen bir bilim dalıdır.Çevremizin hızla bozulmasından dolayı çevre kirliliği olması,doğal kaynakların yanlış tüketilmesi,küresel ısınma vb.sorunlar Dünya'mız için tehlike teşkil ediyor. Doğamızı korumak,ihtiyaçlarımızı doğru karşılamak,olanaklarımızı tüketmemek gerekmektedir.Bu projeyle ilgili öğrencilerimizle okul bahçesinde erozyonu önlemek ,ağaç sevgisi vermek,sorumluk değeri aşılamak adına zeytin fidanları dikildi. Sınıfımızda hava grafiği  oluşturuldu. Bitki çeşitliliğini tanımak için çalışmalar yapıldı. Suyun önemiyle ilgili deneyler yapıldı. Öğrencilerimizle afiş ve logolar hazırlandı .Artık materyallerden  hayvan ve bitkilerle ilgili çalışmalar yapıldı.

07-12-201907-12-2019

Yayın: 07.12.2019 - Güncelleme: 22.12.2022 13:33 - Görüntülenme: 558