KENDİME YETİYORUM ETWİNNİNG PROJESİ

Özel eğitim öğretmeni Hülya Bulut Duran tarafından yürütülen projede  amaç , öğrencilerin günlük hayatta karşılaştığı zorluklara karşı gelebilmesini,kendi kendine yetebilmesini sağlamaktır.

Proje kapsamında logo ve afiş düzenlendi. Öğrenciler web araçlarıyla kendini tanıttılar. Özbakımlarını yaptılar. Dişlerini fırçalayıp, ellerini yüzlerini  yıkadılar. Beslenme dersinde kahvaltılarını bireysel yaptılar. Ayakkabılarını bağlamaları için model olundu. İletişim  kurmaları için derste kendini tanıtma, selamlaşma vb davranışlar gösterildi. Tutum Yatırım Türk Malları haftasında getirdikleri yöresel ürünleri kendilerine sundular. Aileleriyle sosyal zamanlarında market ve manavdan alışveriş yapmayı öğrendiler.Ev sahibi –Kiracı oyununu oynayarak eğlendiler. Kendilerine yetebildiler.

17-12-201917-12-2019

Yayın: 17.12.2019 - Güncelleme: 22.12.2022 13:39 - Görüntülenme: 479