ANTALYA / MURATPAŞA - Ahmet Bileydi İlkokulu

E GÜVENLİK HAFTASI ÇALIŞMALARIMIZ

10-11 Şubat Güvenli İnternet gününde cw20-Ngosl kodunu kullanarak Özel eğitim öğretmeni Hülya Bulut Duran ile Rehber öğretmen Vecihe İNAN,Okul Öncesi öğretmenleri Bade Kocaoğlu ve Aygül Kılınç " Değerlerimizle Yaşıyoruz ile Çocuğun Gözünde Sanat " eTwinning projeleriyle  Codeweek kodlama etkinliğine öğrencileriyle katıldılar.

AB kod haftası kodlama ve dijital okuryazarlığı eğlenceli ve ilgi çekici bir şekilde herkesin ayağına getirmeyi amaçlayan bir girişimdir. Öğrencilerimizde problem çözmeyi, dijital yetkinliği ve kodlamayı, işbirlikçi öğrenme, proje tabanlı  öğrenmeyi, analitik beceriler ,sıralama, yön, akıl yürütme, günlük yaşam becerileri, yaratıcı düşünme, olaylar ı ilişkilendirme vb .gibi düşünmeye ilişkin hayati yeteneklerini geliştirebilmelerini sağlamak amacıyla okulumuzda  "Güvenli İnternet Haftasında " kodlama etkinliklerini derslerimize entegre ederek gerçekleştirdik. Kodlamalar sonunda mükemmellik sertifikası aldık.

Yayın: 07.10.2020 - Güncelleme: 01.02.2023 12:02 - Görüntülenme: 411