Dört Renk Dört Mevsim Projesi Sonbahar Etkinlikleri

Dört Renk Dört Mevsim E twinning projemizde okulumuz Rehber öğretmeni Vecihe İNAN,Özel eğitim sınıf öğretmeni Hülya Bulut DURAN ve Okulöncesi öğretmeni Bade KOCAOĞLU öğrencileriyle birlikte bu projeyi yürütmektedir. Projemizin ilk etkinliği Sonbahar mevsiminde olan değişikliklerdir. Öğrencilerimiz doğayı gözlemleyerek etkinlikler yapmış ve sonbaharla ilgili mevsim köşesi hazırlamıştır. Kışa hazırlık olarak turşu etkinliği yapılmıştır. Kışın soğuktan korunmaları ve aç kalmamaları için hayvan dostlarımıza kuş evleri ve yemlikler hazırlatılarak şefkatle tasarlatılmıştır. Sonbaharla ilgili çocuklarımızın problem çözme, analitik düşünme, yön bulma, mesafe ve konum hesaplama, eşleme ve matematik becerisi kazanarak, okuma-yazma bilmeden de bilgisayarsız kodlama yetenekleri kazandırıldı.

08-12-202008-12-202008-12-2020

Yayın: 08.12.2020 - Güncelleme: 01.02.2023 12:26 - Görüntülenme: 356